Over Bas en Second Base

Over Bas en Second Base

Dag, ik ben Bas,

Ik heb meer dan 25 jaar ervaring in het organiseren van evenementen. Daarnaast heb ik zelf een aantal muzikale projecten en ben fervent concert-, theater- en festivalbezoeker.

Ik ben werkzaam geweest in het Jongerenwerk, heb twee groentezaken gehad en was bijna 15 jaar teammanager in de Sociaal Werk-sector (onderhoud openbare omgeving met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt). Kortom. Ik werk graag met mensen.

Ik ben vakbekwaam, direct en oplossingsgericht. Hecht veel waarde aan communicatie, maar hou niet van moeilijk en ingewikkeld doen. Met mijn enthousiasme en energie werk ik nu samen met mijn opdrachtgevers aan de mooiste evenementen.

SecondBase

Onder de noemer SecondBase ben ik actief in de productie van evenementen. Mijn specialisatie ligt op het gebied van evenementenmanagement en terreinbeheer. Je kunt bij mij een deel of de complete productie onderbrengen. Wil je het liefst zelfstandig aan de slag, maar ken je nog niet alle wegen? Dan is een goed adviesgesprek en de juiste handvatten soms al voldoende. Daarnaast kan ik optreden als intermediair als je in een conflict dreigt te raken.

Door mijn ruime ervaring op gemeenteniveau als facilitair aannemer en als organisator van evenementen ben ik ervaren in alle facetten van deze wereld. Door deze brede ervaring heb ik een goede kijk op de diverse invalshoeken waar een evenement mee te maken heeft. Dit zorgt ervoor dat niet alleen jouw evenement slaagt, maar ook dat anderen tevreden zijn, zodat jouw evenement terug kan keren en een goede naam kan opbouwen.

Naast het algemene evenementenmanagement ben ik zeer bekwaam in het beheer van terreinen. Het kan mij niet gek genoeg zijn. Van stadsplein tot beschermd natuurgebied. Wat kan een terrein aan? Hoe hou je het evenement schoon? Hoe verklein je de voetprint van het evenement? Hoe voorkom je schades? Maar ook: Waar moet je op letten qua llora en fauna en hoe herstel je schade op de juiste manier? Ik heb jarenlange ervaring als facilitair uitvoerder (denk hierbij aan schoonmaak, terreinherstel, afbakeningen, toiletten enz.) en mijn werk als uitvoerder bestendig beheer. (Ofwel het controleren en aanpassen van werkzaamheden in de buitenruimte, zodat zij geheel volgens de richtlijnen van de flora- en faunawet verlopen.) Gaathet om een flora en fauna check, het op een juiste manier duurzaam bezig zijn of de inzet en werkmethode van je schoonmaakteam? Ik zorg ervoor dat vanaf het begin tot aan de oplevering het terrein schoon is en beschermd wordt, zodat zelfs het mooiste natuurgebied ongeschonden je evenement door komt.

Door mijn brede ervaring binnen de evenementenwereld heb ik een goed netwerk van zeer kundige vakspecialisten opgebouwd. Deze kunnen al naar gelang je vraag ingezet worden. Zo werk ik bij grotere producties graag samen met Floor Visser van First Floor Productions. Deze samenwerkingen zorgen ervoor dat je niet met vreemde of onervaren partijen in zee hoeft en vooraf duidelijk is wat je kunt verwachten.

Dus ligt je evenement op de tekentafel en zoek je een deel- producent of heb je alleen informatieve ondersteuning nodig? Zit je vast in je productie omdat je een boze buurman hebt of er vergunningsgewas niet uitkomt? Zoek je een partij die op de juiste manier je terrein beheert? Bij mij ben je op het juiste adres!