Bas draait Oldies

Bas draait Oldies

Als jongetje van zes zat ik met een oude portable pick-up tussen de oude platen van mijn moeder. Roy Orbison, Wanda Jackson, Elvis Presley keken mij aan vanaf de slaapkamervloer. Uit het bijbehorende boxje kwam een blikkerig, krakend, maar o zo spannend, geluid. Het geluid dat ik de rest van mijn leven zou meenemen en uitdragen.

In 2015 trok ik de stoute schoenen aan en heb ik mijn fifties-singeltjes voor het eerst ten gehore gebracht voor publiek. Ik vond het spannend of andere mensen mijn muziek wel leuk zouden vinden, maar het werd een groot succes. Inmiddels krijg ik festivalgangers aan het dansen alsof ze op hun eigen fifties prom ball zijn. De zoete klanken uit de fifties doen het trouwens ook zeer goed als achtergrond bij een receptie en diner.

Organiseert jij eerdaags een receptie, feest of festival en wil je niet hetzelfde als vorig jaar? Ik bied je een muzikale belevenis aan. Neem je gasten mee naar de filmsets van Grease en Dirty Dancing. Geef ze de lekkerste Rock’n’Roll, Doo Wop, Boogiewoogie en Surf. Met Bas draait Oldies wanen zij zich in de heerlijke en nostalgische fifties.

Bent je op zoek naar iets extra’s? Kijk ook eens bij Oldies Extra.

Voorwaarden / Benodigdheden

  • Bas maakt gebruik van eigen backline (draaitafels, mengpaneel, bekabeling naar versterker);
  • Bas maakt gebruik van eigen front of house tot 150 personen bij binnen locaties (versterking);
  • Bas heeft een standaard groep van 220-230 volt/16 ampère nodig bij een standaard optreden tot 150 personen. Aansluiting aangrenzend aan de speelplek;
  • Bas neemt zelf geen podiumverlichting mee (dat kan wel op afspraak);
  • Bij buitenlocaties en/of zalen met meer dan 150 personen overleggen we samen de wensen en mogelijkheden;
  • Bas heeft een minimale speelplek van 5m2 nodig van minimaal 2m breed;
  • In overleg kan Bas ook op apparatuur en met versterking van de opdrachtgever/uitbater draaien.