Bas draait Only 80’s

Bas draait Only 80’s

The 80’s mag dan wel het meest bekritiseerde muziek-decennium zijn, wat dansmuziek betreft was zij zeer divers. Het begon met een staartje disco en de new ave was in zijn high tide. MTV brak door in Europa. De elektronische muziek kreeg voet aan de grond, net als rap en hiphop. De tweede helft werd opgevrolijkt door italodisco en veel aanstekelijke, positieve popliedjes. Zij sloot haar decennium af met de eerste houseplaatjes. Ofwel hoe divers kun je het krijgen.

Vraag je of Bas draait Only 80’s bij je langs komt, dan is het gewoon heerlijk genieten van al die lekkere dansmuziek. Voor velen is het een nostalgisch avondje waarbij ze plotseling staan te dansen op die nummers waar ze vroeger misschien wel hun neus voor ophaalden. En wat blijkt? De jongere generaties gaan heerlijk mee, omdat de 80’s vooral in het uitgaansleven de laatste jaren weer helemaal hip werden.

Klinkt dit als een feest waar je zin in hebt? Dan zou ik de schoudervullingen maar alvast opzoeken, de haarlak klaarzetten en contact opnemen met Bas draait. Dan maken we er samen een geweldig Only 80’s feest van. En zoals je van Bas kunt verwachten draait hij alleen maar dat echte mooie zwarte vinyl met dat grote gat in het midden.

Voorwaarden / Benodigdheden

  • Bas maakt gebruik van eigen backline (draaitafels, mengpaneel, bekabeling naar versterker);
  • Bas maakt gebruik van eigen front of house tot 150 personen bij binnen locaties (versterking);
  • Bas heeft een standaard groep van 220-230 volt/16 ampère nodig bij een standaard optreden tot 150 personen. Aansluiting aangrenzend aan de speelplek;
  • Bas neemt zelf geen podiumverlichting mee (dat kan wel op afspraak);
  • Bij buitenlocaties en/of zalen met meer dan 150 personen overleggen we samen de wensen en mogelijkheden;
  • Bas heeft een minimale speelplek van 5m2 nodig van minimaal 2m breed;
  • In overleg kan Bas ook op apparatuur en met versterking van de opdrachtgever/uitbater draaien.